"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Keskraamatukogus saab Euroopa muinasjutte kuulata (0)
17. september 2018
Dmitri Povilaitis

19. septembril jätkub keskraamatukogus (Estonia pst 8) Euroopa muinasjuttude ajaloolist tausta tutvustav üritustesari "Muinasjutt algab".

 Tuttavad lood avanevad uues valguses, pakkudes nii äratundmisrõõmu kui ka värsket vaatenurka. Euroopa kultuuripärandi aastale pühendatud sarja raames toimub sel sügisel kolm loengut. 19. septembril kl 17.30 on teemaks Eesti koha- ja isikumuistendid, 17. oktoobril “Kadunud ja (taas)leitud esemed”, 14. novembril “Pühakute elulood ja teod kui muinasjutud”. Kõik sarja kohtumised algavad kl 17.30 ja neid viib läbi ajaloolane ja kirjanik Milvi Martina Piir.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.