"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raamatuid annetades võid kinkida elu (0)
18. september 2018
Erakogu

MTÜ Raamat Rahvale korraldab koostöös Rahva Raamatuga 23. septembril kell 11.00-15.00 Tallinna Kultuurikatlas tasuta raamatute laada. Lisaks tasuta raamatutele on laadal ka vähiravifond "Kingitud Elu" raamatulett, kuhu lähevad sümboolse hinnaga osa annetatud raamatuid müüki.

Annetatud raamatute müügist teenitud tulu läheb vähihaigetele täiendavate elupäevade kinkimiseks.

“Meil on suur heameel taaskord teha koostööd vähiravifondiga „Kingitud Elu“ ning koguda neile annetusi läbi paremate raamatute müügi. Kutsun kõiki inimesi üles tooma oma häid ja läbiloetud raamatuid meie laadale, kus need saaksid omale uue elu leida ning ehk abivajajale elu kinkida,” selgitas raamatulaada projektijuht Alina Tubli. “Vähiravifondi vabatahtlikud pakuvad laadal ka maitsvaid vahvleid, mida annetuse eest lunastada saab.”

Raamatulaada täpsem info ja ajakava on saadaval Facebooki lehel: https://www.facebook.com/events/211107292907982/.

Raamatukogumispäevad toimuvad 21. septembril kell 16.00-20.00 ning 22. septembril kell 11.00-16.00 samuti Tallinna Kultuurikatlas. Lisaks on võimalik 20. septembril raamatuid tuua ürituse peasponsor Rahva Raamatu nelja Tallinna kauplusesse – Viru Keskuse, Rocca al Mare, Pärnu mnt ja Mustika Keskuse raamatupoodi. Kõikidest toodud raamatutest sorteeritakse välja osa paremaid, mis lähevad müüki vähiravifond „Kingitud Elu“ raamatuletis. Paljud Eesti kirjastused annetavad vähiravifondi raamatuletti ka täiesti uusi raamatuid.

Raamatulaata aitavad korraldada: Rahva Raamat AS, Tallinna Kesklinna Valitsus, Põhja-Tallinna Valitsus, Atemix Tööstusautomaatika OÜ, TimeBook.Life, Restoran Korsten, Armastus ja Hea Toit, Sihtasutus Hille Tänavsuu Vähiravifond “Kingitud Elu”, Fotograaf Eerik Ülevain, SA Tallinna Lauluväljak, Ragn-Sells AS, Rahvusooper Estonia, Kino Artis, Helios Kirjastus, Eesti Lastekirjanduse Keskus, Alles Klar puhastus OÜ, MV Group, Delfi, Premia ja Labora.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.