"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Paavsti ja noorte kohtumisel Kaarli kirikus osaleb ligi 1500 inimest (0)
19. september 2018
Scanpix

aavst Franciscuse Tallinna-visiidi ajal toimuval kirikupea kohtumisel noortega osaleb ligi 1500 inimest.

Eesti katoliiklasi osaleb Kaarli kirikus peetaval kohtumisel 410, kooliõpilasi koos saatjatega 347, lähiriikidest – Poolast, Soomest ja Venemaalt – on kohtumisele registreeritud 264 inimest, kuuest muust Eesti ja Soome kirikust on kohal 265 usklikku, lisaks tuleb kohtumisel 101 aukandjat, 60 ajakirjanikku ning paavsti delegatsioonis on 35 inimest, ütles Eesti Rooma-Katoliku Kiriku pressiesindaja Marge-Marie Paas täna BNS-ile.

Oikumeeniline kohtumine peetakse 25. septembri ennelõunal ning see on katoliku kirikupea viimane noortekohtumine enne kui ta tänavu sügisel avaldab oma ülemaailmse noorte-teemalise seisukoha.

Paavst Francsiscus külastab Eestit oma Balti riike hõlmava ringsõidu käigus, kohtudes Kadriorus president Kersti Kalulaidi ning Eesti valitsuse, kodanikuühiskonna ja diplomaatilise korpuse esindajatega, Kaarli kirikus kristlike noortega ning Peeter-Pauli katedraalis kiriku abisaajatega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.