"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Hiina kutsus sanktsioonide tõttu välja USA suursaadiku (1)
22. september 2018
Scanpix

Hiina kutsus täna välja USA suursaadiku ja esitas talle ametliku protesti sanktsioonide tõttu, mille USA kehtestas ühele Hiina sõjaväe osakonnale Vene hävituslennukite ja rakettide ostmise eest, teatas Hiina riigimeedia.

Asevälisminister Zheng Zeguang kutsus välja suursaadik Terry Branstadi ning “tegi ametliku esitluse Hiina sõjaväele kehtestatud USA sanktsioonide kohta”, kirjutas oma portaalis People’s Daily.

USA kehtestas Hiina kaitseministeeriumi varustuse arendamise osakonnale (EDD) sanktsioonid Vene hävitajate Su-25 ja õhutõrje raketisüsteemide S-400 ostmise eest, vahendas BNS.

Washingtoni hinnangul rikuvad Hiina ostud Venemaale kehtestatud USA sanktsioone.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

dollari ajastu lõpp
22. sept. 2018 20:02
Tundub, et globalismus Puna-Hiina ja soroslaste ühisüritus tüürib oma vääramatu lõpu poole lastes õhu välja meie maailma ühisel sedelil elik dollaril. Või USA kehtestab sanktsioonid Puna-Hiinale las aga kehtestab. Globalismus ja dollar on muutnud Puna-Hiina rikkaks ja ülivõimaks kuid hoolimata kõigest heast ja paremast dikteerida hiina kommunistid endale ei lase elik hakkavad vastu. Maailm muutub ja mis jääb üle eurooplastel - loomulikult asuda oma Euroopa kaitsele. Relvastuda loomulikult kaitsta oma maad ühist Euroopat. Kui võimalik siis koos USA-ga kuid vajadusel otse loomulikult kaitseb Euroopa end ise.