"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lõõtsavägilased esinevad Salme Kultuurikeskuses (0)
22. september 2018
MediaMarketing

Lõõtsavägilased mängivad põhiliselt rahva- ja pärimusmuusikat, kuid nad ei pane kätt ette teistelegi muusikastiilidele. Nelja- poole aasta jooksul on ansambel andnud juba üle 500 kontsert-esinemise ning üles astunud peaaegu kõikidel Eesti suurematel pärimusmuusika festivalil ja üritusel.

Kui te veel ei tea, kes on Lõõtsavägilased, siis on viimane aeg see viga parandada! Ansambel Lõõtsavägilased on loodud 2013. aasta detsembrikuus ning ansamblisse kuuluvad kolm noort muusikut Andres Eelmaa, Rasmus Kadaja,Tobias Tae ja ansambli “isa” Margus Põldsepp. Kõik poisid on omandanud muusikalisi oskusi Karksi-Nuia Muusikakoolis.

“Algaval tuuril tuleb kindlasti esitlusele palju uusi lugusid, millest enamus on pärit meie vastilmunult plaadilt #Kolmaz. Kuna me enamus oleme ansamblis ikkagi noored poisid siis saame omale veel lubada seda, et laulame hästi palju naistest ja armastusest, sest see on teema mis ikkagi enamusi kõnetab ja kuulama paneb. Kindlasti tuleb kontserditel esitlusele ka vanu häid lugusid meie repertuaarist ja esitamata ei jää ka meie hittlood!” sõnas Lõõtsavägilaste frontman Andres Eelmaa.
 
Ansambli esinemiste arv on vägagi soliidne ja nende tegevust on tunnustatud mitmete erinevate auhindadega. Nüüd on võimalus tulla oma silmaga vaatama ja kõrvaga kuulama neid nõutud noori mehi ja veenduma, et auhindu pole asjata nopitud.
 
Oktoobris ja novembris rändavad Lõõtsavägilased üle Eesti ja annavad kokku 17 kontserti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.