"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Kultuurikatlas võetakse vastu kasutatud raamatuid (0)
22. september 2018
MTÜ Raamat Rahvale

MTÜ Raamat Rahvale korraldab koostöös Rahva Raamatuga 23. septembril kell 11.00-15.00 Tallinna Kultuurikatlas tasuta raamatute laada. Lisaks tasuta raamatutele on laadal ka mitmed esinejad.

Lastega tegeleb Eesti Lastekirjanduse Keskus ning võimalik on soetada suupisteid ja teha annetusi vähiravifondile “Kingitud Elu”. 
Oma raamatuid saab tuua Tallinna Kultuurikatlasse täna kell 11.00-16.00.
 
“Täna on viimane võimalus tuua oma uued või kasutatud raamatud Tallinna Kultuurikatlasse ning annetada need tasuta raamatute laadale, et need sealt pühapäeval uue omaniku leiaksid. Eelneval kahel raamatukogumispäeval oleme kokku vastu võtnud juba üle 20 000 raamatu,” selgitas raamatulaada projektijuht Alina Tubli. “Kõik toodud raamatud sorteeritakse vabatahtlike poolt ning pannakse laadapäevaks kategooriate kaupa lettidele välja, kust huvilised neid tasuta võtta saavad.”
 
Raamatuid saab tuua täna kell 11.00-16.00 Tallinna Kultuurikatlasse. Raamatute vastuvõtt toimub Kultuurikatla peauksest. Kõigil raamatute annetajatel on võimalik osaleda loosimistes, teiste seas loosime välja restorani Korsten, Armastus ja Hea Toit õhtusöögi kinkekaardi.
 
Raamatulaata aitavad korraldada: Rahva Raamat AS, Tallinna Kesklinna Valitsus, Põhja-Tallinna Valitsus, Atemix Tööstusautomaatika OÜ, TimeBook.Life, Restoran Korsten, Armastus ja Hea Toit, Sihtasutus Hille Tänavsuu Vähiravifond “Kingitud Elu”, Fotograaf Eerik Ülevain, SA Tallinna Lauluväljak, Ragn-Sells AS, Rahvusooper Estonia, Kino Artis, Helios Kirjastus, Eesti Lastekirjanduse Keskus, Alles Klar puhastus OÜ, MV Group, Delfi, Premia ja Labora.
 

Raamatulaada täpsem info ja ajakava on saadaval Facebooki lehel:https://www.facebook.com/events/211107292907982/.
 
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.