"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Kultuurikatlas jagatakse täna laiali üle 37 000 tasuta raamatu (0)
23. september 2018
MTÜ Raamat Rahvale

MTÜ Raamat Rahvale korraldab täna kell 11.00-15.00 Tallinna Kultuurikatlas tasuta raamatute laada. Kokku toodi laadale eraomanike ja kirjastuste poolt üle 37 000 raamatu, mille seast kõik külastajad saavad endale sobiva valida.

Lisaks tasuta raamatutele astuvad pealaval üles kirjandusmaailma tuntuimad tegijad, lastega tegeleb Eesti Lastekirjanduse Keskus ning vähiravifond “Kingitud Elu” pakub vahvleid. Üritus on kõigile tasuta!
 
“Olen siiralt tänulik kõigile inimestele, kes oma head raamatud laadale tõid, et need võiks uutele omanikele lugemisrõõmu pakkuda,” ütles raamatulaada projektijuht Alina Tubli. “Võrreldes eelmise korraga on uusi ja vähekasutatuid raamatuid tunduvalt rohkem, umbes pooled. Olen kindel, et iga huviline leiab endale mõne meelepärase raamatu.”
 
Raamatulaada esinemisnurgas astuvad järgemööda üles noor luuletaja Jaan Keskel; kalamburist ja Twitteri-kirjanik Keiti Vilms; paljude kokaraamatute autor Lia Virkus; muusik Marek Sadam; luuletaja, humorist, illustraator, karikaturist ja ristsõnade koostaja Ilmar Trull ja TimeBooki asutaja Mihkel Sepp. Päeva juhib ja esinejatega vestleb multitalent Jürgen Rooste. Üritusel kogutakse vabatahtlike annetusi vähiravifondile “Kingitud Elu”.
 
Raamatulaada täpsem info ja ajakava on saadaval Facebooki lehel:https://www.facebook.com/events/211107292907982/.
 
Raamatulaata aitavad korraldada: Rahva Raamat AS, Tallinna Kesklinna Valitsus, Põhja-Tallinna Valitsus, Atemix Tööstusautomaatika OÜ, TimeBook.Life, Restoran Korsten, Armastus ja Hea Toit, Sihtasutus Hille Tänavsuu Vähiravifond “Kingitud Elu”, Fotograaf Eerik Ülevain, SA Tallinna Lauluväljak, Ragn-Sells AS, Rahvusooper Estonia, Kino Artis, Helios Kirjastus, Eesti Lastekirjanduse Keskus, Alles Klar puhastus OÜ, MV Group, Delfi, Premia ja Labora.
 
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.