"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti kuulsused võitlevad koos kiusamise vastu (0)
28. september 2018
Terje Atonen

Kampaanias "Stopp kiusamisele!" osalevad akadeemia juht Kevin Renno, lauljad Ott Lepland, Artjom Savitski ja Sissi Benita, DJ Andres Puusepp, räppar Cool D ning Tallinna volikogu esimees Mihhail Kõlvart. Kampaania raames saavad koolid kutsuda noortele demonstreerima erinevaid võistlusspordialasid, samuti tullakse rääkima kiusamisest.

“Võitlusspordiga tegelevad inimesed teavad, et see kingib enesekindluse. Enesekindlus aitab elus üldse ja eriti rasketes olukordades paremini hakkama saada. On aeg seda kogu Eesti ühiskonnaga jagada. Ütleme üheskoos avalikult ja jõuliselt välja: stopp kiusamisele, jah enesekindlusele!” räägib kampaania algataja Kevin Renno.

 

Kampaania raames on koolidel võimalus tellida Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia demonstreerima erinevaid võitlusspordialasid ja kampaanias osalev tuntud inimene rääkima noortele kiusamisest. 

 

Laulja Ott Lepland on leitav nii laval kui ka Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemias. Tema arvates on inimestele jäänud mulje, et taipoks on raevukas ja jube ala, kuid trennis selgub, et see on müüt. “Taipoks on hea spordiala, sest see aitab füüsilist vormi heana hoida, ja kui füüsis on hea, on ka vaimu- ja mõttemaailm korras,” teab ta omast käest. 

 

Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemias treenib igasugust rahvast. Üheks neist on Power Hit Radio eetrihääl ja muusikamiksija Andres Puusepp. “Siin saan ennast välja elada. See maandab ja väljaspool trenni pole ma enam nii närviline,” ütleb ta ja soovitab taipoksi kõigile.

 

Artjom Savitski talub tänu poksile paremini stressi. “Kehavorm on läinud ilusamaks. Alguses võtsin väga palju kaalust alla. Nüüd olen natuke juurde võtnud, kuid sellegipoolest on vorm suurepärane. Üleüldine heaolu on mõnus ja stressi talun palju paremini. Usun siiralt, et see on samuti tänu poksile,” sõnab Savitski.

 

“Võitluskunste pole vaja karta. Nendes trennides saad enesekindlust!” arvab Priit Kolsar ehk Cool D.

 

“Olen saanud vanematelt tagasisidet ja kindlasti on enesekindlus see, mille lapsed trennidest kaasa saavad. Kui lapsed tunnevad, et oskavad enda eest seista, muudab see nad rahulikumaks ja enesekindlamaks. Taipoks sobib poistele ja tüdrukutele, sest töö käib kogu kehaga. Taipoksist saab kõike,” arvab Renno.

 

Rohkem infot kampaania kohta leiab siit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.