"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ETTEVÕTLUSPÄEVALT OTSE: Edulugude seminar "100ga edasi!" (0)
02. oktoober 2018
Dmitri Povilaitis

Aktsiaselts Tallink Grupp juhatuse esimees, endine Vanemuise teatrijuht ja produtsent ning Kultuuriministeeriumi kantsler Paavo Nõgene jagas oma kogemusi ettevõtlushuvilistele. Oma teekonnast rääkis ka tippkokk Indrek Kivisalu, kes on puljongit tootva Foodstudio Tallinn OÜ tegevjuht.

Täna leiab aset Tallinna ettevõtlussügise üks tippsündmusi – Radisson Blu Hotel Olümpia Konverentsikeskuses toimub juba 15. korda Tallinna Ettevõtluspäev.  Selleaastase ettevõtluspäeva peateemaks on juubeliaastale kohaselt “Ettevõtlus 100”.

Ettevõtluspäevaga soovitakse väärtustada ettevõtlust, julgustada inimesi enda lennukaid ideid ellu viima ning pakkuda lisaks uutele teadmistele võimalust kontaktvõrgu laiendamiseks.

Juubeliaastal vaadatakse tagasi ajalukku ja arutletakse tänapäeva aktuaalsetel teemadel. Kokkuvõtvalt keskendub tänane Tallinna Ettevõtluspäev meie riigi 100. sünnipäeval viimase sajandi arenguloole, kogemustele ning edulugudele, silmates ka tulevikku.

Ühtekokku on ettevõtluspäeva programmis ligi 40 erinevat ettevõtlusteemalist seminari, töötuba ja koolitust.

Ettevõtluspäeval osalemine on tasuta! Tallinna Ettevõtluspäeva programmi ja lisainfot leiab siin.

Tallinna Ettevõtluspäev lõpeb 3. oktoobril ettevõtjatele ja koostööpartneritele suunatud piduliku vastuvõtuga, mille raames tehakse teatavaks käesoleva aasta Tallinna ettevõtlusauhindade konkursi võitjad. Ettevõtlusauhindade konkursi raames tunnustatakse parimat ettevõtlust või turismi soosivat kinnisvaraalast arendusprojekti, ettevõtetevahelist koostööprojekti, alustavat ettevõtet, turismitegu, töökohtade loojat, vastutustundlikku ettevõtet ning keskkonnasäästliku ökouuenduse turuletoojat. Lisaks seitsmele põhikategooriale antakse ettevõtluspäeval koostöös Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli, Eesti Kunstiakadeemia ning Sihtasutusega Eesti Rakenduskõrgkoolid üle ka eriauhinnad aasta parimatele rakenduslikele teadustöödele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.