„Kui on võimalik koos kolleegidega ühe autoga tööl käia või mõned asjad ostmata jätta, siis tuleks seda teha, et mitte väga palju kulutada.“

Peep Peterson, Ametiühingute Keskliidu esimees
EINAR: Vanemas eas valmistab laulmine suurt rõõmu (0)
06. oktoober 2018
Dmitri Povilaitis

"Lapselastele tahaksin õpetada viisakust ja ausust," ütles eakate festivali külastanud Einar (89). 

Eakate festivali külastanud Einari sõnul pole ta vanemas eas uusi hobisid leidnud, pigem on kõik samaks jäänud. “Pinksi olen ma kogu aeg mänginud ja see mulle väga meeldib, samuti meeldib mulle laulda ja see pakub suurt rõõmu,” ütles Einar.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.