"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Izmailova: Põhja-Tallinna rohestaja, aita Tallinna ruumiplaneerimisel (0)
15. oktoober 2018
Albert Truuväärt

Veel täna on viimast päeva kõikidel võimalus teha AvaLinna mobiilirakenduses ettepanekuid Süsta pargi kujundamisel.

Põhja-Tallinnas asuvat Süsta parki ootab ees uuenduskuur. Veel täna on viimast päeva kõikidel võimalus teha AvaLinna mobiilirakenduses ettepanekuid pargi kujundamisel.

Kaasamist kureeriv abilinnapea Züleyxa Izmailova leiab, et üha enam peaks linnaruumi kujundamine toimuma ühisloomes kohalike elanikega. “Kodu ei lõppe lävepakul. Sealt edasine, avalik linnaruum, on juba meie ühine kodu. Peaksime seda ka vastavalt planeerima – ühiselt. Paraku pole kaasav ruumiplaneerimine ja kaasamine laiemalt Tallinna tugevaim külg olnud, oleme veel kasvuraskustes. Aga Süsta park ja teised AvaLinna projektid on head suunanäitajad,” kommenteeris Izmailova.

AvaLinn on mobiilirakendus, mis võimaldab inimestel kaasa rääkida Tallinna ruumiplaneerimises. Oktoobri algusest kuni tänaseni saab äpis tutvuda Süsta pargiala lahendusega, esitada omapoolseid ideid ja ettepanekuid ning avaldada poolehoidu või kriitikat juba väljapakutud lahendustele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.