"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tiiger Pootsman nautis klassikalist muusikat ja lastelaule (0)
22. oktoober 2018
Dmitri Povilaitis

Noored plokkflöödimängijad esitasid klassikapalu ja lastelaulukesi marmosettidele, veelindudele, hüljestele, makaakidele, papagoidele, kurgedele ja Amuuri tiiger Pootsmanile.

Möödunud teisipäeval mürisesid loomaaias suured masinad, mis vedasid laiali võimsaid puutüvesid. Peeter Suure merekindluse jääkeldri kõrvalt maha võetud jämedad ja okslikud remmelgatüved leidsid uue kasutuse loomaaialoomade aedikutes ilu- ja tegevuspuudena. Elevantidel, piisonitel, gauridel, takiinidel ja jääkarudel jätkub nüüd mõneks ajaks nuuskimist, kraapimist, urgitsemist, puskimist, togimist ja kõdupuiduga maiustamist.

Kolmapäeval käisid Kadaka põhikooli noored plokkflöödimängijad loomaaialoomadele muusikalist meelelahutust pakkumas. Klassikalisi palu ja lastelaulukesi esitati marmosettidele, veelindudele, hüljestele, makaakidele, papagoidele, kurgedele ja Amuuri tiiger Pootsmanile.

Ebatavaliselt soe oktoober lubas veel kesknädalal loomaaia kolm šimpansit õueaedikusse keskpäevasele jalutuskäigule. Seni öisele jahedusele vastu pidanud kaeluspapagoid ja turakod aga tõsteti töönädala lõpul õueväljapanekust soojadesse siseruumidesse. Ööl ja päeval lendavad kaagatuste saatel üle loomaaia lagle- ja haneparved.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.