"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rahvusraamatukogus toimub iga-aastane VaimuKeha konverents (0)
28. oktoober 2018
MediaMarketing

20. jaanuaril 2019 toimub Rahvusraamatukogus iga-aastane VaimuKeha konverents, mis keskendub vaimu ja keha koostööle tervise heaks ning õpetab inimesi ise ennast aitama.

Terviseteadmisi täis päev aitab vaadelda ja mõista, kuidas meie vaim ja keha koostööd teevad ning üksteist mõjutavad. Kui me mõtleme hästi, tunneb ka meie keha end hästi ning vastupidi. Konverentsi eesmärk on korraldajate Sille Martma ja Mai-Liis Kivistiku sõnul see, et inimesed “ei elaks paratamatuses”, vaid avaneksid ja näeksid, mida kõike nad oma ellu luua saavad. Et nad ei kaoks ära infomürasse, mis neid ümbritseb ja oskaksid kuulata keha ja hinge sõnumeid.

VaimuKeha konverents on ellu kutsutud korraldajate endi kogemuse ajel.

Korraldaja Sille Martma: “Minul algas see kõik enda “valust”. Olen ise palju küsinud igasugu elulistel teemadel ja vastuste saamine on minu elu aina toredamaks ja rõõmsamaks teinud. Tahan näidata ka teistele inimestele, mis kõik veel on võimalik, et nad iga päevaga üha rohkem endasse ja oma võimetesse usuksid”.

Teemaderingis kuuleb arutlusi sellest, kuidas meie maailm tehtud on ja mis reeglid siin kehtivad ning kuidas neid arvestades ise oma maailma ja tulevikku luua. Tutvustatakse erinevaid lihtsaid vahendeid ja tehnikaid, mis võimaldavad muuta elus kõike, mida soovime – kergusega ja aina suuremalt.

Korraldaja Mai-Liis Kivistik: “VaimuKeha konverents tähendab kohta, kuhu tulla, kui otsitakse vastuseid ja võimalusi muutusteks”.

Kogu päeva jooksul on Rahvusraamatukogu fuajees võimalik külastada tervisemessi, kus pakutakse erinevaid tervist edendavaid tooteid ja teenuseid. Mess on avatud ka neile, kes konverentsil ei osale.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.