"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vene Teatri näitlejad õpivad eesti keelt (1)
07. november 2018
Scanpix

Vene Teatri näitlejad teevad ettevalmistusi eestikeelsete rollide vastuvõtmiseks. 

Oktoobrist hakkas Tallinna eesti keele maja käima Vene Teatris külas. Nimelt õpetavad alates 10. oktoobrist kaks eesti keele maja õpetajat Pille Maffucci ja Pille Veisserik Vene Teatri töötajatele eesti keelt A2 ja B1 tasemel, vahendas BNS.

Vene Teater on Eesti ainus kutseline venekeelne teater. Vene teater asub Tallinnas Vabaduse väljaku lõunaserval kunagises kino Gloria Palace hoones Tallinna linnavalitsuse hoone ja hotelli Palace vahel. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

kolm kohalikku
7. nov. 2018 18:45
Lugupeetavad ärme oleme naeruväärsed Impeeriumi ajal Läänemere kubermangudes kõigil suus kolm kohalikku keelt vaid siis sai ametisse. Tallinna ja Põhja-Eesti puhul siis veel neljas keel kohalik siis lisaks tegelt tänasel päeval ka Lõuna pruugib ülelahe teisiti lihtsalt ei saa.