"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Pimedate Ööde filmifestival tänab oma 196 koostööpartnerit ja organisatsiooni (0)
16. november 2018
Scanpix

Pimedate Ööde filmifestival ja tema kärgfestivalid, lühi- ja animatsioonfilmide festival PÖFF Shorts ja noorte- ja lastefilmide festival Just Film avaldavad tänu 196 koostööpartneritele, toetajale ja institutsioonile ning 410 vabatahtlikule, kes aitavad korraldada 859 seanssi, näidata 268 pikka filmi, 231 lühifilmi ja animatsiooni ning võõrustada enam kui 1140 filmikülalist, ajakirjanikku ja filmitööstuse delegaati.

PÖFFi direktor Tiina Lokk tervitas kõiki uusi ja vanu koostööpartnereid ja kaasteelisi: “Üheaegselt hämmastav ja südantsoojendav on näha seda, et meie koostöö jätkub pikaajaliste partnerite ja kaasamõtlejatega, nagu seda on Nordic Hotel Forum, Toyota, Reval Cafe ja paljud teised! Täiesti hindamatu panuse ja koostööga toetab meid teist aastat järjest peasponsoriks olev Elisa, kellega koos on rõõm tuua sel aastal avalikkuse ette ka meie esimene katsetus teleekraanidel – PÖFF Live –, mille eesmärgiks on festivali programmi ja filmitegijate tutvustamine!”

“Samamoodi ei saaks festival toimuda ja areneda ilma avaliku sektori ja Euroopa Liidu toeta – Eesti Vabariigi kultuuriministeeriumi, Eesti Kultuurkapitali, Tallinna linna, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse, Euroopa Regionaalarengu Fondi ja Euroopa Liidu MEDIA programmi toetus on meie jätkusuutlikkusele ja arenguvõimele eluliselt olulise tähtsusega. Au ja rõõmuga tähistame tänavu koos Eesti Vabariigi ja 100-aastaste riikide sünnipäeva!” lisas ta.

Esitlejad

PÖFFi peasponsor on teist aastat järjest Elisa, kellega koostöös sünnib tänavu esmakordselt ka PÖFFi telekanal PÖFF Live, mida saavad näha kõik Elisa Elamuse kliendid.
Elisa tegevjuhi Sami Seppäneni sõnul on PÖFF Elamus suure algustähega. “PÖFF on enam kui kakskümmend aastat toonud filminautlejatele ekraanidele hulgaliselt kvaliteetseid filmielamusi. Kas pöffitaja valikus on kahenädalase filmifestivali ajal üks, viis, kakskümmend või viiskümmend filmi – igal juhul väljub ta kinosaalist rikkamana,” lausus Seppänen.  

Seppänen märkis, et Elisa toetab rõõmuga tipptasemel filmikunsti jõudmist filmisõpradeni nii PÖFFi ajal kui ka pärast seda. “Kinokülastajal pole vaja muret tunda, kui mõni film festivali ajal ka nägemata jääb, sest Elisa Elamus toob PÖFFi parimad palad meie kodudesse.”

PÖFFi ametlik majutuspartner on Nordic Hotel Forum, mis majutab suurt osa festivali enam kui 1000 külalisest ning on toimumiskohaks filmitööstuse kohtumise Industry@Tallinna & Baltic Event üritustele.

Festivali autopartner Toyota Baltic hoolitseb selle eest, et PÖFFi tiimiliikmed ja külalised õigeaegselt sihtkohtadesse jõuaksid.

Ametlikud partnerid

PÖFFi ametlikud partnerid on:
– ametlik lennupartner Nordica
– toitlustuspartner Reval Cafe
– ametlik meediapartner Eesti Meedia
– Online-video partner Shift72
– National Geographic

Sponsorid

PÖFFi sponsorid on:
 – bussipartner Lux Charter
– Solaris Keskus
– Saku
– Europark
– Cramo
– 3Step IT

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.