"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ossinovski jäi endale kindlaks: SDE koos Isamaaga valitsusse ei jää (5)
17. november 2018
Scanpix

"Peaministril on kolm võimalust: astuda ise tagasi, valitseda edasi koos sotsidega, aga ilma Isamaata või valitseda koos Isamaaga, aga ilma sotsideta," ütles Jevgeni Ossinovski.

Sotsiaaldemokraatliku erakonna (SDE) esimees Jevgeni Ossinovski sõnul tuleb Keskerakonnal otsustada, kellega koos kuni kevadiste riigikogu valimisteni koalitsioonis olla, vahendas BNS rahvusringhäälingu uudisteportaali.

“Peaministril on kolm võimalust: astuda ise tagasi, valitseda edasi koos sotsidega, aga ilma Isamaata või valitseda koos Isamaaga, aga ilma sotsideta,” ütles Ossinovski eile õhtul ERR-i uudisteportaalile.

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratase sõnul soovib ta Isamaa ja sotsiaaldemokraatide (SDE) võimuliidu jätkamist ja töötab selle nimel, et see püsima jääks.

Ta ütles, et kavatseb pühapäeval kohtuda Isamaa esimehe Helir-Valdor Seederi ja Ossinovskiga, et ÜRO ränderaamistiku üle tekkinud tüli lahendada.  
Ossinovski ütles, et kavatseb kohtumisel osaleda.

Kommentaarid (5)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lisaks sedagi
17. nov. 2018 21:32
https://sport.postimees.ee/6456046/skandaal-noolemangus-hollandlane-suudistab-maailmameistrit-peeretamises?_ga=2.123020739.9163899.1542311420-306378047.1409497078
siht silme ees
17. nov. 2018 18:20
http://euro-med.dk/?p=488 The New World Order dates back to 1776. Its role is to create a world state under the control of the House of Rothschild´s fabulous wealth and Rockefeller´s fabulous influence - based on the 6 rules created by Adam Weishaupt: 1. No ordered (national) government 2. No (Christian) religion 3. No family 4. No patriotism 5. No inheritance 6. No private property.
ei mingit Marokot Marrakeshi
17. nov. 2018 17:54
Lugupeetavad oleks vaja pisut jälgida maailmas toimuvat ons raske või? Mijonid ja miljonid noored mehed tungivad Euroopa ja mitte keegi midagi ei tea ei ole kuulnud ja näinud mis tegelt toimub? Kas poleks päramine aeg lollimängimine lõpetada või kõik vaid debiilid debiilistunud totaalselt. Ei mingit nn compacti elik "Ründelepingut" ja ei ühtki eestlast Marokosse Marrakeshi. Midagi arusaamatut või...
Copy Paste
17. nov. 2018 17:25
Ajakirja Diplomaatia peatoimetaja Erkki Bahovski ütles, et kui teeme Aafrikas kampaaniat, on selge, et Aafrika riike ei huvita mitte ainult meie e-riik, vaid ka seisukohad migratsioonist. "Kui aga sellise signaali välja anname (rändeleppega mitte liitudes – toim), võime vaid loota, et nad arvavad, et me ikkagi toetame neid migratsiooni küsimustes," märkis ta.
compact elik "Ründeleping"
17. nov. 2018 10:22
Ei mingit neegermehe tagumendi lakkumist ja kõik sorosed in corpore Palestiina kõrbe õitsvaks aiaks muutma. Ja Noor Oss Vana Ossi käe alla vana hea Tiflissi kinnivara arendama või siis Dvinski raudteeveeremit edendama.