"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
TASUTA: Brigitta Davidjants õpetab loovkirjutamist (0)
20. november 2018
Kadrioru Park

Neljapäeval, 29. novembril kell 10.15 toimub Kadrioru raamatukogus (L. Koidula 12a) Brigitta Davidjantsi loovkirjutamise õpituba, kus kirjanik tutvustab loovaid kirjutamisvõtteid, mis ergutavad fantaasiat.

Brigitta Davidjants on õppinud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias, Jerevani konservatooriumis, Ankara Ülikoolis ja Helsingi Ülikoolis. Ta on kirjutanud raamatud “Ida läänepiiril”, “Minu Armeenia”, “(Mitte just) Armastuslugu” ning tõlkinud eesti keelde kaasaegset vene kirjandust.

Ürituse läbiviimist toetab Eesti Kultuurkapital. Osavõtt on tasuta.

Lisainfo Kadrioru raamatukogust e-posti aadressil kadrioru@tln.lib.ee ja telefonil 601 3420.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.