"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
May: sõlmitud Brexiti-lepe on ainus võimalik lepe (0)
25. november 2018
Scanpix

Ühendkuningriigi peaminister Theresa May ütles täna, et Euroopa Liidu liidrite heaks kiidetud Brexiti-lepe on ainus võimalik lepe.

“Kui inimesed arvavad, et teised läbirääkimised on kuidagi võimalikud, siis see pole nii,” ütles May pärast seda, kui EL-i liidrid olid pühapäeval leppe heaks kiitnud. “See on parim võimalik lepe. See on ainus võimalik lepe.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.