"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Itaalia politsei pidas kinni joogivee mürgitamist plaaninud mehe (0)
29. november 2018
Scanpix

Itaalia terroritõrjepolitsei pidas kinni liibanonlase, keda kahtlustatakse plaanis korraldada äärmusrühmituse Islamiriik (IS) nimel rünnak, mille käigus ta oleks mürgitanud joogivett.

Palestiina juurtega kahtlusalune Alhaj Ahmad Amin võeti kinni sidemete tõttu rahvusvahelise terrorismi ja Islamiriigiga, ütles terroritõrjejuht Federico Cafiero de Raho ajakirjanikele. 28-aastane mees võeti kinni Sardinia saarel Macomeris vihje alusel, vahendas BNS.

Pärast seda, kui Liibanonis võeti kinni üks IS-i liige, kes kavandas mürgitada Liibanoni armee joogivett, selgus, et tal on Itaalias sugulane, “kellel oli mõte korraldada samasugune operatsioon Euroopas”, ütles politsei.

Kahtlusaluse nutitelefonist leiti arvukaid viiteid IS-ile ja mürgi kasutamisele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.