“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Terviseloeng annab ülevaate rinnavähist (0)
29. november 2018
Scanpix/ Foto on illustreeriv

3. detsembril kell 17.30 toimub Tallinna Keskraamatukogu (Estonia pst 8) füsio- ja lümfiterapeut Reio Vilipuu terviseloeng teemal "Rinnavähk ja patsienti toetav taastusravi".

Loengus saab ülevaate lühidalt rinnavähist ja selle ravivõimalustest ning pikemalt keskendume patsienti toetavatele võimalustele aktiivravi ajal ja peale seda: füsioteraapia enne ja põrast lõikust, armiteraapia, füsioteraapia, tekkida võivad komplikatsioonid ning hilisemad abivahendid (rinnaproteesid, spetsiaalne pesu, ujumisriided, kompressioonpesu).

Loengut pidav Reio Vilipuu on Tursekeskus OÜ asutaja, töötanud Ida-Tallinna keskhaiglas füsioterapeudina ning nüüd töötab füsio-ja lümfiterapeudina nii Reio Vilipuu Taastusravikliinikus kui ka Docratese Cancer Centeris Helsingis.

Loeng toimub Tallinna Keskraamatukogu ja Eesti Õdede Liidu koostöös algatatud sarjas “Tunnike tervise heaks”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.