"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aktiivne madalrõhkkond toob Läänemerele kuni viiemeetrised lained (0)
01. detsember 2018
Scanpix

Aktiivse madalrõhkkonna kaguserv toob nädalavahetusel Läänemerele kuni viiemeetrised lained.

Ilmateenistuse teatel puhub Läänemere põhjaosas lõunatuul 12-17, puhanguti 20-22 m/s, pärastlõunal 9-14, puhanguti 17-20 m/s. Ööl vastu pühapäeva puhub lõuna- ja edelatuul 7-12, puhanguti 14-17 m/s. Lainekõrgus on 3-5 meetrit. Kohati sajab lörtsi ja vihma. Nähtavus on enamasti hea, vahendas BNS.

Soome lahel puhub lõunatuul 9-14, puhanguti 17-20 m/s, pärastlõunal lõuna- ja kagutuul 7-12, puhanguti 14-17 m/s. Ööl vastu pühapäeva on tuule kiirus 5-9, puhanguti 12 m/s. Lainekõrgus on 2-4 meetrit. Öösel sajab lahe idaosas lund. Nähtavus on üldiselt hea, kuid sajus halb.

Väinamerel ja Liivi lahe põhjaosas puhub lõuna- ja kagutuul 7-12, puhanguti 14-17 m/s, öösel 5-9, puhanguti 12 m/s. Lainekõrgus on 1-2,5 meetrit, Väinamerel 0,6-1,2 meetrit. Ilm on olulise sajuta ja nähtavus on hea.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.