"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Terviseloeng rinnavähi taastusravist (0)
03. detsember 2018
Scanpix/ Illustreeriv pilt

Keskraamatukogus (Estonia pst 8) esineb 3. detsembril kell 17.30 füsio- ja lümfiterapeut Reio Vilipuu terviseloenguga "Rinnavähk ja patsienti toetav taastusravi".

Vilipuu annab ülevaate rinnavähist ja selle ravist, räägib füsioteraapiast enne ja pärast lõikust, armiteraapiast, võimalikest komplikatsioonidest ning hilisematest abivahenditest. Tursekeskus OÜ asutaja Reio Vilipuu töötab füsio-ja lümfiterapeudina Reio Vilipuu taastusravikliinikus ja Docratese Cancer Centeris Helsingis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.