"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tudeng TV alustas uue saate "Refleks" tootmisega (0)
03. detsember 2018
Anna Leena Tae

Esimeses saates uuris Tudeng TV geenidoonorluse tagamaid ja vaatles 2018. aasta Eesti gümnaasiumide edetabelit. Saatekülaline oli kirjanik ja kalamburist Keiti Vilms.

Pärast kaheaastast pausi alustas Eesti esimene regulaarne veebitelevisioon Tudeng TV uue päevakajasaate “Refleks” tootmisega.

Esimeses saates uuris Tudeng TV geenidoonorluse tagamaid ja vaatles 2018. aasta Eesti gümnaasiumide edetabelit. Saatekülaline oli kirjanik ja kalamburist Keiti Vilms, kes arutles värske õigekeelsussõnaraamatu ning seal olevate uudissõnade tähenduse ja olulisuse üle.

Tudeng TV värske saade “Refleks” on meelelahutuslik päevakajaline saade noortele ja nooruslikele vaatajatele. Saate eesmärk on tuua päevakohased teemad vaatajani läbi noorte tegijate vaatenurga ning luua sisu, mis köidaks nii noori kui ka juba veidi vanemaid ennast ümbritsevast huvituvaid inimesi.

“Refleksi peaksid vaatama kõik, kes tahavad teada, millised teemad noori huvitavad, mida nad mõtlevad ja mida nad tahavad teistega jagada,” ütles saate peaprodutsent Deisi Helemäe. Käesoleval hooajal juhivad saadet noored telenäod Jana Liisa Johannson, Hilary Karu, Ann Trummal, Kärolin Liik, Karl Kuusk ja Anete Hela Pulk.

“”Refleks” on esmajoones siiski saade noortelt inimestelt teistele noortele,” sõnas Tudeng TV algataja Elisa Avik. Sealjuures rõhutas ta, et “Refleks” on unikaalne selle poolest, et seda toodavad ainult ja eranditult õhinapõhiselt tegutsevad noored.

Veebitelevisiooni Tudeng TV algatasid 2013. aastal Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi tudengid. Veebikanal tegutses aktiivselt kuni 2016. aasta suveni ning alustas tänavu oma neljanda hooajaga. 

“Tudeng TV edu nurgakiviks on noorele võimaluse ja arenguplatvormi andmine ning kogu meie organisatsioonisisene elu käib ümber tootmises olevate saadete,” kirjeldas Avik. “Kui “Refleks” motiveerib kõiki Tudeng TV-sse kokku tulnud noori andekaid inimesi ennast arendama ja pingutama, siis usutavasti on see ka vaatamist väärt meie publikule,” lisas ta. 

Päevakajasaade “Refleks” on veebieetris igal pühapäeval kell 19:00. “Refleksi” esimene osa on järelvaadatav siit. Tudeng TV päevatoimetusi saab vaadata siit

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.