"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Mupo kontrollis täna vanalinnas helkureid (0)
05. detsember 2018
Ilja Matusihis

"Uskuge, helkur on teie hea sõber ja kõige odavam elukindlustus," soovitas mupo juhataja Aivar Toompere helkurit kanda.

“Meie möödunud nädalal toimunud helkurkõnd “Helkuriga sõbraks” Kristiine kaubanduskeskuse juures näitas, et väga paljud inimesed ei ole veel helkuriga sõbraks saanud – meie 200 kaasa võetud helkurit said otsa 15 minutiga. Kusjuures helkureid ei jagatud inimestele niisama laiali, vaid riputati külge vaid nendele, kellel see puudus,” ütles mupo juhataja Aivar Toompere. “Paraku ei tajuta kuivõrd riskantne on pimedal ajal ilma helkurita ringi liikuda. Iga autojuht teab seda tunnet, kui pimedal ajal ja halva nähtavusega reguleerimata ülekäigurajale astub ootamatult auto ette teed ületama tumedas riides jalakäija. Uskuge, helkur on teie hea sõber ja kõige odavam elukindlustus.”

Täna kontrolliti helkureid vanalinnas. Vaata pilte, kuidas kontroll läks!

Vaata galeriid (32)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.