"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Libedusetõrje eest kõnniteedel vastutavad kinnistute omanikud (0)
07. detsember 2018
Scanpix

Tallinna Kommunaalamet tuletab meelde, et kõnniteede puhastamise eest vastutab teega külgneva kinnistu omanik ja libeduse tõrjet kõnniteedel peab tegema mitte ainult hommikuti, vaid vastavalt vajadusele.

Tallinna territooriumil tuleb kõnniteedel lume ja libeduse tõrjumisel kasutada 2-6 mm läbimõõduga sõelmeid. Soola kasutamine libedusetõrjeks on kõnniteedel keelatud. Ka jalakäijatel tuleb arvestada võimaliku libedusega ja soovitav on kasutada ilmaoludele vastavaid jalanõusid ning ka jalgratturitele soovitame talvevarustust. Kinnistuomanikel palutakse jälgida ka vihmaveerenne, millest väljavoolanud sadevesi tekitab kõnniteedele ohtlikku libedust.

Ilma jahenemisel pööratakse kommunaalameti lepingupartnerite tänavapuahstusfirmade poolt erilist tähelepanu libeduse ennetamisele ühissõidukite peatuste ootealadel, ühistranspordiliiklusega peatänavatel ja teetõusude puhastamisel. Samuti toimub libedusetõrje kergliiklusteedel ja kõnniteedel. Täiendavalt kontrollitakse sadevee kaevude restipealsete läbilaskevõimet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.