"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kaheksas liiklusõnnetuses sai viga 13 inimest (0)
09. detsember 2018
Scanpix

Laupäeval valitsenud libedates teeoludes juhtus kaheksa tõsisemat liiklusõnnetust, milles sai viga 13 inimest, nende seas neli last.

Esimene õnnetus juhtus kella 3.07 ajal, kui purjus 31-aastane mees sõitis Nissan Terranoga Setomaa vallas Värska-Ulitina maantee 3. kilomeetril kraavi. Maastur rullus katusele ja kiirabi viis selle juhi Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli, teatas siseministeerium BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kella 2.15 ajal Lääne-Virumaal Tallinna-Narva maantee 133. kilomeetril, kus 44-aastase mehe juhitud Mercedes-Benz Sprinteri väikebuss paiskus tugeva külgtuule ja libeda tee tõttu kraavi küljeli. Kiirabi viis bussis viibinud 52-aastase mehe Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Kell 7.26 sai politsei teate liiklusõnnetusest Harjumaal Rae vallas Tallinna–Tartu maantee 20. kilomeetril, kus 34-aastane mees sõitis Volkswagen Passatiga paremale teelt välja, sest autos puhkes rüselus. Kiirabi viis juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 10.41 ajal Türil Ravila tänav 11 juures, kus jalgrattaga sõitnud 83-aastane mees kukkus libedal teel. Kiirabi viis jalgratturi kõigepealt Järvamaa haiglasse ja edasi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kella 11.44 ajal Harjumaal Kuusalu alevikus Metsa tänava ja Kuusalu tee ristmikul, kus 80-aastane mees sõitis Opel Vectraga kõrvalteelt peateele ja jäi ette seal liikunud BMW 320D-le, mida juhtis 27-aastane mees. Kiirabi viis Opeli juhi ja kaasreisija, 82-aastase naise Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Viies õnnetus juhtus kella 16.10 ajal Valgas Tartu tänav 29 juures, kus 53-aastase naise juhitud Volvo S60-le jooksis ette purjus 36-aastane mees. Kiirabi viis jalakäija Valga haiglasse.

Kuues õnnetus juhtus kella 17.48 ajal Tartus Vanemuise tänaval teatri juures, kus 27-aastane mees hakkas Renault Masteri kaubikuga liikuma ja sõitis kogemata otsa 2-aastasele tüdrukule, kes oli samast autost eelnevalt väljunud. Kiirabi viis väikse tüdruku Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Seitsmes õnnetus juhtus kella 19.59 ajal Tartumaal Tallinna-Tartu-Võru maantee 175. kilomeetril, kus 53-aastane mees ajas teeotsad segamini ja sõitis Suzuki SX4-ga teelt välja paremale poole kraavi. Kiirabi viis sõidukis viibinud 43-aastase naise ja kaks 8-aastast poissi ning ühe 9-aastase poisi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kaheksas õnnetus juhtus kella 21.37 ajal Tallinnas Smuuli teel Sõjamäe raba peatuse juures. Esialgsetel andmetel sõitis 35-aastane mees Škoda Octaviaga vasakule poole teelt välja vastu eraldussaarel olevat laternaposti, sest püüdis väidetavalt vältida kokkupõrget kõrval liikunud Audiga. Kiirabi viis Škoda juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. 

Leitud on kaks Ida prefektuurist ärandatud mikrobussi: 1994. aasta roheline Volkswageni Multivan riikliku numbrimärgiga 483BDC ja aasta uuem sinine Volkswagen Caravelle numbriga 613AU.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.