"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
FOTOD: Kaunid vanaemad võtsid mõõtu iludusvõistlusel! (0)
10. detsember 2018
Albert Truuväärt

Esmakordselt toimus Eestis iluduskonkurss, mis on mõeldud just vanaemadele. Võitjad lähevad Eestis esindama iluduskonkursile Grandma Universe 2019!

Vaata galeriid (72)

Võistlusel Grandma Universe/Classic Estonia 2018 osalesid naisterahvad, kellel on juba lapselapsed või vanust üle 50 eluaasta.

Konkursi korraldas Angel Models Agency. Finaalis osales 16 ilusat naisterahvast, kes uhkusega saavad kinnitada, et nad on juba vanaemad. Kaks võitjat saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelisel iluduskonkursil Grandma Universe 2019. Rahvusvaheline konkurss toimub jaanuaris Bulgaarias.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.