"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nõmme kultuurikeskuse kohvikus käis esmaspäeva õhtul varas (0)
11. detsember 2018
Nõmme linnaosa valitsus

Kui keegi tunneb fotol kujutatud meest või nägi 10. detsembri õhtul Nõmme kultuurikeskuse (Turu plats 2) juures kahtlast tegevust, võiks ühendust võtta politseiga lühinumbril 112.

Eile õhtul kella 23 ajal lõhuti Nõmme kultuurikeskuse kohviku Kardemon aken ning varastati kassasahtel 50 euroga. Vargusega tekitatud kahju on suurem (kassaaparaadi ja akna lõhkumine), mis  on praegu täpsustamisel.

!Õnneks jäi kohvikusse tunginud meesterahvas turvakaamera salvestusele. Lisaks on Nõmme keskuse ristmikul veel mitmeid kaameraid. Edastasime salvestused politseile, kes loodetavasti süüdlase kiiresti leiab,! ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

Kui keegi tunneb fotol kujutatud meest või nägi 10. detsembri õhtul Nõmme kultuurikeskuse (Turu plats 2) juures kahtlast tegevust ja oskab selle kohta rohkem infot jagada, võiks ühendust võtta politseiga  lühinumbril 112.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.