"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Bussiliinide nr 31, 53, 55, 56, 67 ja 68 sõiduplaanid muutuvad (0)
14. detsember 2018
Svetlana Aleksejeva/Pilt on illustratiivne

Tallinna Transpordiamet teatab, et seoses Gonsiori tänava avamisest tingitud sõiduaegade korrigeerimisega muudetakse alates esmaspäevast, 17. detsembrist sõiduplaane bussiliinidel nr 31, 53, 55, 56, 67 ja 68.  

Sõiduplaanidega on võimalik tutvuda Tallinna linna veebilehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.