"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jüri Ratas poliitikast: päeva lõpuks on vaja ehitada sild (0)
18. detsember 2018
Svetlana Aleksejeva

"Poliitikas ei ole nii, et see on ühe mehe või naise show. Alati tuleb arvestada laiemat kandepinda ja see kandepind on Eestimaa," sõnas peaminister Jüri Ratas.

“Postimehe hea ajakirjanik küsis, kui sageli tunnen, et enam ei jaksa, mingu nii trumm kui ka pulgad? Ma olen veendunud, et kui selline hetk tekib, siis tuleb peaministri ametikohalt ära minna,” kirjutas Ratas sotsiaalmeedias ja lisas, et ta ei ole kahe peaministriametis oldud aasta jooksul kunagi tundnud, et kui trumm on läinud, siis mingu ka pulgad. “Alati on olnud suur soov see trumm tagasi võidelda.”

Ratase sõnul on sport ja poliitika päris sarnased tulemuse saavutamisel ja see on talle jõudu andnud.

“Mul ei ole kunagi olnud tunnet, et ei taha tööle minna. Ja kui nõupidamine on kestnud tunde ja kokkulepet pole võimalik saavutada, siis tuleb alati mõelda, et päeva lõpuks on vaja ehitada sild. Poliitikas ei ole nii, et see on ühe mehe või naise show. Alati tuleb arvestada laiemat kandepinda ja see kandepind on Eestimaa.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.