"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Teisel jõulupühal annavad Nõmmel kontserdi andekad noored (0)
20. detsember 2018
Nõmme Kultuurikeskus

Teisel jõulupühal, 26. detsembril kell 15 algab Nõmme kultuurikeskuses (Turu plats 2) kontsert "Jõulurõõm", kus sel aastal esinevad Nõmme huvikooli andekad lapsed. Kontsert on tasuta!

“Linnaosavalitsuse korraldatav teisel jõulupühal kontsert on pikkade traditsioonidega. Tänavu pakume jõulurõõmu täis muusikat ja tantsu, mida esitavad meie enda linnaosa andekad noored. Näha saab nii flamencot kui liikumisrühmade lustakaid tantse, aga kuulata ka viiulit, klaverit ja flööti,” sõnas Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

Lisaks teise jõulupüha kontserdile toimub ka jõulude eel Nõmmel mitmeid kontserte. Laupäeval, 22. detsembril on Nõmme kultuurikeskuses kaks kontserti. Kell 17 esitab lugusid ja laule kitarrile ja häälele Carolin Škerin. Kell 19 algab aga Inga ja Toomas Lunge kontsert pealkirjaga “Kingitus”. Pühapäeval, 23. detsembril kell 14 toimub Nõmme kultuurikeskuses Kadi Uibo ja Arno Kalbuse kontsert “Tagasi talves”. Nõmme Rahu kirikus (Võsu 5) algab kell 18 Jassi Zahharovi ja Marko Matvere “Jõuluooper”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.