"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Elron tagab jõuluvanadele tasuta rongisõidu (0)
21. detsember 2018
Elron

23.-26. detsembrini saavad kõik jõuluvanad Elroni rongiga tasuta reisida. Tasuta sõit jõuluvanadele kehtib kõikidel Elroni liinidel, et jõuluvanad jõuaksid kiiresti ja turvaliselt lastele külla.

“Mõistagi on just jõuluvanadel pühade ajal eriti palju ringisõitmist, soovime neile sel tähtsal ajal abiks olla ja aidata turvaliselt ning kiirelt lasteni jõuda. Just seetõttu on kõikidele jõuluvanadele 23.-26. detsembrini rongisõit tasuta ja seda loomulikult kõikidel Elroni liinidel,” ütles Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.

“Tasuta saavad sõita päris jõuluvanad – ikka traditsioonilise punase mütsi ja mantliga ning õigele jõulumehele kohase pika ja koheva valge habemega,” lisas Adamberg, kes nentis, et ka varasematel aastatel on jõulumehi Elroni rongides kohatud ning nendega juttu aetud.

“Möödunud aastal põhjendas üks Lapimaa jõuluvana Eestis rongisõidu eelistamist just sellega, et rongiga jõuab kiiresti sihtpunkti ning rongis saab veel pisut puhata, enne kui ootab ees rõõmustav töö – kuulata jõululaule ja jagada kinke headele lastele,” meenutas Adamberg.

“Soovime kõigile kauneid jõulupühi ja loodame, et ka jõuluvanad saavad nautida rohkelt jõulurõõmu.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.