"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna ametnikud ristasid piike (0)
21. detsember 2018
Dmitri Povilaitis

20.-21. detsembril toimusid Sõle spordikeskuses Tallinna spordikooli eestvedamisel spordikogunemine ja vehklemisturniir. Ürituse raames toimus ka mini-turniir, millest võtsid osa linnavõimu esindajad.

Võitjaks linnateenistujate seas tuli Tallinna Linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart. Turniiril osales ka abilinnapea Vadim Belobrovtsev (4. koht), Tallinna Spordi- ja Noorsooametit esindas Janek Küppar (2. koht) ja Tallinna Spordikoolist osales kooli direktor Maksim Butšenkov (3. koht).

Naistest oli parim Kaili Kukumägi spordi- ja noorsooametist, teise ja kolmanda koha pälvisid Tallinna spordikooli esindajad Jevgenia Vjalova ja Viivi Raudsepp.

 

Põhivõistlustel osalesid noored vehklejad Tallinna klubidest. Auhinnakohad jagunesid järgnevalt: juuniorid (U20) 1. koht Andžei Gedzo, 2. koht Ilian Bobrov, 3. koht Valentin Altunin, kõik sportlased on klubist SBSK Draakon. Kadetid (U17) 1. koht Valentin Altunin (SBSK Draakon), 2. koht Erik Tobias (SBSK Draakon), 3. koht Ilja Žurba (Tallinna Mõõk).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.