"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Erakorraline meditsiiniabi on pühade ajal tagatud ööpäevaringselt (0)
22. detsember 2018
Scanpix

Tallinna haiglate erakorralise meditsiiniabi osakonnad (Ida-Tallinna Keskhaiglas, Lääne-Tallinna Keskhaiglas, Tallinna Lastehaiglas ja Põhja-Eesti regionaalhaiglas) on ka pühade ajal avatud ööpäevaringselt ning öövalveteenust osutavad ka Tõnismäe 5 ja Vikerlase 19 asuvad valveapteegid.

“Mitte ükski arstiabi vajaja jõulupühade ja aastavahetuse ajal hätta ei jää,” kinnitas Tallinna abilinnapea Tõnis Mõlder.

“Perearsti vastuvõtule pühade ajal küll ei pääse, kuid ööpäevaringselt töötab perearsti nõuandetelefon 1220 või +372 6346630, avatud on valveapteegid. Kindlasti tuleb aga piiri pidada nii alkoholi tarvitamisega kui ka söömisega, et võimalike terviseprobleeme ennetada,” sõnas abilinnapea.

Hambavalule saab pühade ajal leevendust Tallinna Hambapolikliinikus (Toompuiestee 4b). Esmaabi osutavad valvearst ja hambakirurg ning töötab ka röntgenikabinet. Laupäeval on hambapolikliinik avatud kella 9-15 ning pühapäeval, 23. detsembril kella 9-14. Esmaspäeval, 24. detsembril ning esimesel ja teisel jõulupühal, 25. ja 26. detsembril on hambapolikliinik avatud kella 9-15.

27. ja 28. detsembril on hambapolikliinik avatud tavapäraselt kella 8-20ni ning osutatakse kõiki hambaraviteenuseid. Laupäeval, 29. detsembril saab esmaabi kella 9-15, pühapäeval, 30. detsembril aga kella 9-14. Esmaspäeval, 31. detsembril on kliinik avatud kella 9-15ni. Esmaabi osutavad valvearst ja hambakirurg, töötab röntgenikabinet. Töötavad aga ka proteesi valvearst ja labori hambatehnik. Teisipäeval, 1. jaanuaril on esmaabi vastuvõtt kella 10-15.

Tasuline nõuandetelefon “Lastearst kuuleb” 1599 töötab kõigil päevadel kella 8st kuni 22ni.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.