"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jõuluvanakostüümis reisijad saavad Elronis tasuta sõita (1)
23. detsember 2018
Scanpix

Alates pühapäevast kuni 26. detsembrini saavad kõik jõuluvanad ehk jõulutaadi kostüümis reisijaid Elroni rongiga tasuta reisida.

Tasuta sõit jõuluvanadele kehtib kõikidel Elroni liinidel, et jõuluvanad jõuaksid kiiresti ja turvaliselt lastele külla. 

“Mõistagi on just jõuluvanadel pühade ajal eriti palju ringisõitmist, soovime neile sel tähtsal ajal abiks olla ja aidata turvaliselt ning kiirelt lasteni jõuda. Just seetõttu on kõikidele jõuluvanadele 23.-26. detsembrini rongisõit tasuta ja seda loomulikult kõikidel Elroni liinidel,” ütles Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg. 

“Tasuta saavad sõita päris jõuluvanad – ikka traditsioonilise punase mütsi ja mantliga ning õigele jõulumehele kohase pika ja koheva valge habemega,” lisas Adamberg, kes nentis, et ka varasematel aastatel on jõulumehi Elroni rongides kohatud ning nendega juttu aetud.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

jõulutont krampus
23. dets. 2018 20:34
https://www.google.ee/search?q=Йоль&ie=UTF-8&hl=et Põhjala jõuludest vene keeles, mis on isegi ülevaatlikum kui sarnane teema eesti keeles. https://www.ohtuleht.ee/912568/aimar-ventsel-joulud-siis-ja-nuud-kardina-tagant-avalikult-kirikusse