"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mupo: pühadeaeg möödus suuremate intsidentideta (0)
27. detsember 2018
Scanpix

Senisest rohkem panustati jalgsipatrulli kohalolekule vanalinnas ja jõuluturu piirkonnas. Omaette kõndimisrekordi püstitanud jalgsipatrull kõndis vahetuse jooksul maha 23 kilomeetrit.

Abistati välisturiste hotellide ning restoranide leidmisel, samuti tehti sõbralikke fotojäädvustusi. Välisülalistele tuli selgitada Tallinna vanalinna parkimiskorraldust ja märkusi teha Viru tänava elektri- ja hübriidtaksodele mõeldud peatuses ebaseaduslikult taksoteenust pakkuvatele sõidukijuhtidele, vahendas BNS.

Peavalu tekitavad kullerteenust pakkuvate firmade autojuhid, kes eiravad  järjepidevalt liikluskorraldusvahendeid. Eriti torkavad siin  silma kullerid firmast Wolt, keda lühikese pooltunni jooksul tuli Viru tänava vaid jalakäijatele mõeldud alas lausa neljal korral hoiatada.

Jõulu esimesel pühal leidis patrull Viru tänaval mõnda aega lebanud ja kõrvaklappidest muusikat nautiva alkoholijoobe tunnustega noormehe, kes pärast pikemat vestlust suutis lahkuda omal jalal. Noormeest nähti pool tundi hiljem puhtalt riietatuna ja heatujulisena kohvitassi nautivana Lootsi tänava piirkonnas.

Patrull avastas veel Liivalaia tänavalt keset sõidurada seisva sõiduki Toyota, mis oli parkimiskohalt liikunud sõiduteele. Omanikuga võeti ühendust ja olukord lahenes – auto pargiti turvaliselt tagasi oma kohale.

Kahjuks juhtus ka ohvritega lõppenud õnnetus – Männiku teel toimunud liiklusõnnetuses sai surma koer. Koera omanik on tuvastatud ja teda juhtunust teavitatud.

Mupo korrapidaja palub koeraomanikel hoida oma loomad siseruumides või tagada, et koerad pühadeaegse pürotehnika paugutamisest heidutatuna tänavale jooksu ei pääseks. Sellekohaseid murelikke kõnesid on korrapidajale viimasel ööpäeval tulnud mitmeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.