Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Liina Reimani mälestussõrmus rändas Ita Everilt Ülle Kaljustele (0)
30. detsember 2018
Scanpix

"​Mälestussõrmust väärib kandma madala valulävega kehastaja, kes esindab meie teatris kõige markantsemalt traditsioonide jõudu ja nende igavest noorust," kirjutas näitleja Aino Talvi sõrmusest.  

Eile õhtul, pärast lavastuse “Viimasel minutil” viimase etenduse lõppu, astus Draamateatri juhtide saatel lavale näitlejanna Ita Ever, et anda Ülle Kaljustele üle Liina Reimani sõrmus – üks Eesti teatri rändreliikviaist, vahendas BNS. 

Ita Everi hoida oli sõrmus 1984. aastast, mil Talvi selle temale pärandas, kirjutades järgmist: “​Liina Reimani mälestussõrmust väärib kandma madala valulävega, oma ajastu probleeme kandvate traagiliste kangelannade kehastaja, kes esindab meie teatris kõige markantsemalt traditsioonide jõudu ja nende igavest noorust, töökultuuri, looja suveräänsust, kollegiaalse töö vaimu, teatrikunsti humanistlikku suurust ja helgust.”

Just nendele kriteeriumidele vastab Ita Everi sõnutsi sõrmuse uus hoidja Ülle Kaljuste, teatas Draamateater.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.