"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna kesklinnas Luminori pangast tuli põlenguteade (0)
30. detsember 2018
Scanpix

Veidi pärast südaööd tuli teade tulekahjust Tallinna kesklinnas Liivalaia tänaval Luminori panga hoones, päästemeeskonnad põlengut ei tuvastanud.

Päästekeskuse pressiesindaja sõnul automaatne tulekustutussüsteem pangahoones ei rakendunud ning leeke polnud näha, kirjutas Postimees. Päästjad käisid korrushaaval hoone läbi, et olukorda kontrollida.

Kell 01.15 ütles Põhja päästekeskuse pressiesindaja, et põlengusündmus on lõpetatud ning põlengut ei tuvastatud. Pressiesindaja sõnul olevat väljaspool pangahoonet nähtud auru või suitsu, mis võis tekkida hoone tehnosüsteemide isepuhastumise tagajärjel.


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.