"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Trump süüdistas demokraate migrandilaste surmas (0)
30. detsember 2018
Scanpix

"Iga surm piiril on põhjustatud demokraatide haletsusväärsest immigratsioonipoliitikast, mis lubab inimestel ette võtta pika teekonna," kirjutas USA president Donald Trump.

Trump süüdistas laupäeval opositsioonilisi demokraate kahe Ühendriikides vahi all olnud migrandist lapse surmas, vahendas BNS. 

“Iga laste või teiste surm piiril on põhjustatud otseselt demokraatide haletsusväärsest immigratsioonipoliitikast, mis lubab inimestel ette võtta pika teekonna, arvates, et nad tohivad siseneda riiki ebaseaduslikult. Nad ei tohi. Kui meil oleks müür, siis nad isegi ei prooviks,” kirjutas Trump Twitteris.

Ühendriikides suri detsembris vahi all kaks Guatemalast pärit last, üks neist seitsme- ja teine kaheksa-aastane, kes olid koos sugulastega illegaalselt piiri ületanud ning kelle USA piirivalve vahi alla võttis. 

USA valitsusametite töö seiskus osaliselt jõulupühade eel seoses vaidlusega piirimüüri rahastamise üle.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.