"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
TASUTA! "Kammermuusikud linnas" kevadhooaja esimene kontsert (0)
03. jaanuar 2019
Tallinna Keskraamatukogu

Kontserdisari "Kammermuusikud linnas" alustab kevadhooaega juba 10. jaanuaril 2019 kell 18 kontserdiga "Poeedi armastus" Tallinna Keskraamatukogu (Estonia pst 8) suures saalis.

Esinevad Atlan Karp (bariton) ja Kadri-Ann Sumera (klaver).

Kontserdil kõlab Saksa romantilise lied’i üks märgilisemaid teoseid – Robert Schumanni laulutsükkel “Poeedi armastus”, mida tasakaalustab põhjamaiselt karge Mart Saare laululooming.

Atlan Karp on olnud Vanemuise ooperisolist, praegu vabakutseline laulja. Ulatuslikku kontserdirepertuaari kuuluvad paljud vokaal-sümfoonilised suurvormid ja laulutsüklid nii kaasaegsetelt kui klassikalistelt heliloojatelt. Atlan Karp on üles astunud ooperi- ja kontserdilavadel Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Itaalias, Saksamaal ja Iisraelis.

Kadri-Ann Sumera on mitmekülgne pianist, kes on ühtviisi tegev nii solisti, kammermuusiku kui ka lauljate kontsertmeistrina. Lisaks on ta klaveriõpetaja G. Otsa nim Tallinna Muusikakoolis. Hetke suurimaks projektiks on Mart Saare kogu soololaulupärandi salvestamine, millest esimene album ilmus kevadel 2018.

Kontserdisarja “Kammermuusikud linnas” kevadhooaeg kestab jaanuarist juunini. Järgmised kontserdid toimuvad 7. veebruaril (esinevad Tanel Joamets – klaver, Vlad Campean – viiul, Olja Raudonen – tšello) ning 18. märtsil (esineb Sibeliuse Akadeemia noorte kammeransambel).

Sissepääs kontsertidele on tasuta!

Sarja korraldavad koostöös Tallinna Keskraamatukogu ja MTÜ Kammermuusikud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.