"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raudteelaste töötasu tõuseb 2019. aastal 6-10% (0)
04. jaanuar 2019
Scanpix

Elron ja Raudteelaste Ametiühing sõlmisid eile kollektiivlepingu, millega lepiti kokku töötajate põhipalga tõusus ning teistes töötasu muudatustes.

Meil on hea meel, et oleme saavutanud kooskõla ettevõtte vajaduste ja võimaluste ning töötajate soovide vahel. Hoolime oma töötajatest ja peame nende rahulolu esmatähtsaks,” märkis Elroni juhatuse liige Riho Seppar.

Sõlmitud kollektiivleping on töötajate ja tööandja vaheline kokkulepe, kus on ära fikseeritud töö, puhkuste ja toetustega seonduvad sätted. Palgamuudatuste osas fikseeriti leppes raudteetöötajate põhipalga 6-10% suurune tõus 2019. aastal. 

Raudteelaste Ametiühingu juhatuse esimehe Oleg Tšubarovi sõnul on aasta alguses lepingu sõlmimine positiivne kogemus. “Läbirääkimised olid konstruktiivsed ja kindlasti toob kokkulepe töötajatele head tulemust,” sõnas Tšubarov.

Elroni ja ametiühingu vaheline kollektiivleping sõlmiti aastaks. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.