"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Riigikohtu esimehe kandidaat kohtureformi ei plaani (0)
20. jaanuar 2019
Scanpix

Villu Kõve, kelle president Kersti Kaljulaid riigikohtu uueks esimehe kandidaadiks esitas, ütles saatele "Aktuaalne kaamera. Nädal" antud intervjuus, et ei näe vajadust kohtureformi järele.

“Minu arvates kohus mingit põhimõttelist reformi ei vaja,” ütles Kõve. “Vähemalt tänases ühiskonnas on meil toimiv õigussüsteem, kodanike usaldus vähemalt uuringute järgi on suur kohtu- ja üldse õigussüsteemi vastu. Loomulikult peame me tegelema nende asjadega, mis on paratamatud – rahvastiku vähenemine, infotehnoloogia juurutamine, kõigi selliste asjadega peame me tegelema, kuid ma ei usu seda, et meie riik vajaks mingit täielikku õiguskaitselist ümberkorraldamist,” selgitas Kõve, BNS andmetel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.