"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Lapsed ja vanemad võtsid mõõtu klotsivõistlusel (0)
27. jaanuar 2019
Ilja Matusihis

Võistluse jooksul proovisid osalejad ehitada torne, valmistada superkangelasi ning installeerida populaarsete filmide ja mängude stseene. Meeskonna suurus oli kuus inimest. 

26. jaanuaril toimus kultuurikeskuses Lindakivi Lasnamäe klotside kogupere võistlus, kus vanemad said koos lastega arendada nende loovust, kiirust ja meeskonnatööd. 

Vaata galeriid (56)

“Liialt palju veedavad nii vanemad kui ka lapsed aega nutiseadmetes, millest on saamas tänapäeva lapsehoidjad,” rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva-Skuratovski. Tema sõnul on ka psühholoogid juhtinud tähelepanu, et nutiseadmete liigne kasutamine vähendab laste fantaasiat ning nende omavahelist suhtlemist.

“Seepärast oleme kutsunud ellu Lasnamäe klotside perevõistluse, kus üheskoos saavad lapsed oma vanematega genereerida ideid ja neid ellu viia. Kuid veelgi olulisem on laste ja vanemate omavaheline suhtlus, millele lisandub meeldiv võislusmoment,” sõnas Jufereva-Skuratovski.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.