"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Väikelapse päästnud rongijuht sai tunnustuskampaania peapreemia (0)
01. veebruar 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Mullu suvel peatas rongijuht väikest poissi uitamas nähes rongi. Kuna vanemaid polnud läheduses näha, võttis rongijuht poisi sülle ja viis turvalisuse huvides rongi.

Raudteel uidanud väikelapse päästnud Elroni rongijuht pälvis tunnustuskampaania peapreemia, vahendas BNS rongiettevõtte pressiesindajat. 

Mullu suvel päästis raudteel uidanud väikelapse päästnud Elroni rongijuht pälvis If Kindlustuse kampaania “Otsime sangareid” peapreemia.

“See on suur au, et ettevõte mind kandidaadina esile tõi ning olen äärmiselt tänulik sellise tunnustuse eest. Ma ei kahtlegi, et sedasama oleks minu asemel teinud ükskõik, kes teine, see on elementaarne ja mul on väga hea meel, et laps õnnelikult vanemateni jõudis,” sõnas rongijuht Dmitri.

7. augustil märkas Dmitri lõuna paiku Rahumäel ooteplatvormi juures raudteel väikest poissi. Juht peatas kohe rongi ning läks lapse juurde. Kuna poiss oli ehmunud ning vanemaid polnud läheduses näha, võttis rongijuht poisi sülle ja viis turvalisuse huvides rongi. Juhtunust teavitati politseid ja rongidispetšerit ning jätkati koos sõitu Pääsküla suunal. Rongijaama jõudes ootas ees juba politsei, kellele laps üle anti ning kelle abil jõudis laps turvaliselt vanemateni.

“Dmitri tähelepanelikkus ja kiire tegutsemine tagas lapse turvalisuse ja õnneliku koju jõudmise. Otsustasime rongijuhi vastutustundlikku tegutsemist kampaania raames esile tuua ja esitada tema kandidatuuri konkursile. Oleme Dmitri üle väga uhked ning meil on tõesti suur rõõm, et tema tegu pälvis peapreemia,” sõnas Elroni juhatuse esimees Merike Saks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.