"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tasuta loeng: "Asjad, mida iga lapsevanem peab interneti kohta teadma" (0)
04. veebruar 2019
Scanpix

Täna saab Kristiine keskuse kuulata Diana Poudeli tasuta loengut, kes on raamatu „Turvaliselt Internetis“ autor.

Eesti lapsevanemad tunnevad vähe huvi, mida lapsed internetis teevad, selgub Telia Laste Nõuandva Paneeli uuringust. Ainult kolmandik Eesti  lastest ütlevad, et täiskasvanud on nende online-hobide ja huvide suhtes toetavad.

Uuringust selgub, et Eesti lapsed tunnevad täiskasvanute toetust oluliselt vähem kui teiste riikide lapsed. Kui Eesti lastest nõustub sellega ligi kolmandik (32%), siis Rootsi lastest arvab samamoodi üle poole (58%). Lisaks näitas sama uuring eelmisel aastal, et just ema ja isa on esimesed inimesed, kelle poole pöördutakse mõne internetikeskkonna probleemi korral.

Selleks, et oskaksime vanematena oma lapsi toetada internetikäitumises, kutsub Telia kuulama lapsevanematele suunatud tasuta loengut.

Täna, 5. veebruaril kell 19:00 toimub rahvusvahelisel turvalise interneti päeva raames Telia Kristiine keskuse esinduses raamatu „Turvaliselt Internetis“ autori Diana Poudeli tasuta loeng: „Asjad, mida iga lapsevanem peab interneti kohta teadma“.

Loeng on eelkõige mõeldud lapsevanematele, kelle lapsed õpivad algklassides ja alles hakkavad interneti suhtluse, mängude ja meelelahutusega kokku puutuma. Loengu ajal on kohapeal tegevusi ka lastele, juhul kui tullakse koos perega. Koolitusele saab registreerida  Telia Facebooki lehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.