"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine korteriühistute infopäev keskendub tuleohutusele kortermajades (0)
06. veebruar 2019
Scanpix

Kolmapäeval, 6.veebruaril kell 18 ootab Kristiine linnaosa valitsus kõiki korteriühistute infopäevale (Tulika 33b, II korruse saal), peateemaks on tuleohutus kortermajades.

Ülevaade antakse ka Tallinna toetustest korteriühistutele ning tutvustatakse Kristiine linnaosa 2019. aasta plaane.

“Kristiine on arenev ja kasvav linnaosa, väga oluline on pöörata tähelepanu nii kogu kortermajale kui ka igale korterile eraldi. Kortermaja on kui keeruline organism, mille toimimine sõltub kõikidest maja elanikest, sellepärast keskendume sel korral tuleohutuse teemadele. Meie ülesanne on kokku viia professionaalid ja elanikud, et saavutada aasta-aastalt parem koostöö ja teadlikkus. Nii suureneb turvalisus nii majas kui kogu meie linnaosas,” ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.