"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linn maksis mullu pensionilisa üle 10 miljoni euro (0)
06. veebruar 2019
Scanpix

Tallinnas makstakse pensionäridele nende sünnikuule eelneva kuu viimasel nädalal pensionilisa, mille suurus on 100 eurot. Lisaks pakuvad Sotsiaal- ja Tervishoiuameti koostööpartnerid pensioniealistele Tallinna elanikele ka mitmeid soodustusi.

Pensionilisa makstakse vanadus- ja töövõimetuspensioni saajaile ning täisealistele rahva- ja toitjakaotuspensioni saajaile tingimusel, et toetuse taotleja on rahvastikuregistri andmetel Tallinna linna elanik vähemalt aasta enne toetuse taotlemise aasta 1. jaanuari ning on kantud riiklikku pensionikindlustuse registrisse.

Pensionilisa toetust maksti eelmisel aastal 100 951 inimesele, aasta jooksul lisandus 4361 uut pensionilisa toetuse saajat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.