"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
FOTOD JA VIDEO! Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet tänas koostööpartnereid (0)
08. veebruar 2019
Albert Truuväärt

"Kui senini oleme meeles pidanud kolleege ja koostööpartnereid juhtide tasandil, siis seekord keskendume rohkem n ö rohujuure tasandile. Oleme kutse saatnud just igapäevatöö tasandil koostööd tegevatele inimestele ja organisatsioonidele,"  ütles Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere. "Hea koostöö on kasulik kõigile, sest üheskoos suudetakse alati saavutada parem tulemus".

Tänuüritusel jagatakse tänukirju ja teenetemärke neile, kelle panus ühistöösse on kõige selgelt tuntavama jälje jätnud.

Vaata galeriid (22)

 

Kristian Jaani

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.