"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine Keskus seab parkimisajale piirangu (0)
12. veebruar 2019
Scanpix

Praegu kasutavad keskuse tasuta parklat sageli sõidukiomanikud, kes tegelikult kaubanduskeskuses ostlemas või teenuseid tarbimas ei käi.

Alates 18. veebruarist on Kristiine Keskuse parklas võimalik parkida kuni neli tundi ööpäevas. Muudatuse tulemusel soovitakse parandada keskuse klientide parkimisvõimalusi.

“Keskuse parklat kasutatakse tihti “pargi ja reisi” eesmärgil kesklinnas töötavate inimeste poolt, mistõttu on kaubanduskeskuse külastajatel tekkinud tipptundidel tõsiseid raskuseid parkimiskoha leidmisega. Uuele lahendusele üle minnes näeme, et see kiirendab vaba parkimiskoha leidmist ja klientide elu läheb mugavamaks,” ütles Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Helen Metsvaht.

“See on järgmine samm, kuidas soovime inimestele teha keskusesse pääsemise ja seal viibimise muretumaks. Möödunud kevadel suurendasime parkimiskohtade vahesid, et vähendada plekimõlkimist, hiljuti valmisid keskuses siseinterjööri värskendustööd ja oleme alustanud juba ka välisilme uuendamisega. Kõik need otsused on klientide poolt hästi vastu võetud, loodame mõistvat suhtumist ka parkimisaja limiidi suhtes, ” lisas Metsvaht.

Keskuse parkimisalal kehtestatakse parkimise ajaline piirang neli tundi ööpäevas. Kaubanduskeskuse külastajatel palutakse parkimise alustamisel märkida parkimise alguse aeg, tehes seda kas parkimiskellaga või registreerides mugavalt ja kiiresti sõiduk keskuse sissepääsude juures asuvates parkimiskioskites. Keskuse väliparklas on parkimine lubatud ajavahemikul 7.00-23.00, katuseparkla on klientidele avatud 7.45-23.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.