"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
FOTOD! Rahvarinde muuseum meenutas 30 aasta taguseid sündmusi (0)
21. veebruar 2019
Albert Truuväärt

Reedel, 22. veebruaril avas Rahvarinde muuseum välinäituse "3 sündmust – 30 aastat tagasi", meenutamaks sinimustvalge lipu taasheiskamist Pika Hermanni torni, Balti ketti ja Balti Assamblee moodustamist. 

Muuseumis kõnelesid 24. veebruaril 1989 Toompeal toimunud sinimustvalge lipu taasheiskamise ajaloolisest sündmusest Eestimaa Rahvarinde tollase eestseisuse liige Kostel Gerndorf ja ajaloolane Küllo Arjakas. Sündmusest on Rahvarinde muuseumi ja Tallinna Televisiooni koostöös valminud videoklipp.

Vaata galeriid (26)

Tallinnas alustati laulva revolutsiooni ja Eesti riikliku iseseisvuse taastamise teetähiste meenutamist eelmisel aastal, kui möödus 30 aastat Rahvarinde loomisest ja suveräänsusdeklaratsiooni vastuvõtmisest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.